Regény/Free read

Itt találhatjátok a regényeimet. Egyelőre még csak a Lázár Péter teljes, viszont a Világnyelv és Disparities eddig elkészült részeit feltettem a könnyebb kezelhetőség miatt. Ez a két könyv fokozatosan bővül majd. A megnyitáshoz kattintsatok a lenti képekre. 😀

You can find my novels here. Currently only my Hungarian novel ‘Lázár Péter’ is completed. But do not worry, my English novel ‘Disparities’ will be updated regularly. To check out the books, click on the images below. 😀

Magyarul íródott történetek

Történet egy lányról, aki látja a halottakat, és egy katonáról, aki képtelen volt itthagyni ezt a világot, amikor eljött az ideje… Meg tudnak vajon birkózni a világgal és a rendjével?

Stories in English

Milyen lehet az élet egy a világ végéig és az ég tetejéig érő városban? Milyen sors jut azoknak, akik legalul vagy legfelül élnek? Mi történik, ha útjaik keresztezik egymást?

Louis fel volt készülve, hogy az életét máglyán fejezi be aznap reggel. Az utolsó, amire számított, hogy Kim megmenti onnan, és magával viszi az idők végére.
How would two man in love hide in plain sight during the madness filled years of ww2? Can a girl – who wants nothing to do with a life destined for women – help them covering the truth about his friends and provide alibi for the three of them?
In a world thorn into shreds by a savage war, can a soldier maintain his sanity? Is it possible to return to civilian life and play along with undamaged people? Would the help from a war buddy turned into lover ever be enough? Could the unhinged world ever be mended again?

A borítókért és a könyvek megszerkesztésért külön köszönet Alysia-nak.
Special thanks to Alysia for the covers and editing the books.