Regények

Itt találhatjátok a regényeimet. Egyelőre még csak a Lázár Péter teljes, viszont a Világnyelv és Disparities eddig elkészült részeit feltettem a könnyebb kezelhetőség miatt. Ez a két könyv fokozatosan bővül majd. A megnyitáshoz kattintsatok a lenti képekre. 😀
A borítókért és a könyvek megszerkesztésért külön köszönet Alysia-nak.

Lázár Péter tizedes, eltűnt 1945. áprilisában.
De az, hogy valaki eltűnik a föld színéről, nem jelenti azt, hogy mennie kell bárhova is, nem? Így járnak azok, akik nem tudnak tovább lépni. Elmondani sem tudná mennyire unalmas hetven évig egyhelyben kísérteni. Egészen addig nem változik semmi, míg meg nem ismerkedik Lilivel, egy magányos kislánnyal, aki a sírok közé jár rajzolni.
Gyorsan legjobb barátok lesznek; Péter mesél, Lili pedig rajzol. Lili egyre többet tud meg Péter múltjáról, és ezeket az emlékeit a festményein örökíti meg. A képek pedig egyre gyűlnek…

Milyen lehet az élet egy a világ végéig és az ég tetejéig érő városban? Milyen sors jut azoknak, akik legalul vagy legfelül élnek? Mi történik, ha útjaik keresztezik egymást? Akik legalulra születtek, reményük sincs, hogy valaha is meglássák az eget, vagy a növényeket, amik valaha bolygón éltek, de már mar csak mesterséges körülmények közt maradtak fent. A legalul élők létezése egyetlen célt szolgál csak: biztosítani azok kényelmét, akik fentre születtek, és kiváltságaik vannak.

Louis fel volt készülve, hogy az életét máglyán fejezi be aznap reggel. Az utolsó, amire számított, hogy megmenekülhet a lángok közül. De ha nem a Pokolban és nem is a Mennyben tért magához, akkor ugyan hol?
Kimnek fogalma sem volt, hogy mit lel azzal, hogy megmentette Louis-t a máglyahaláltól, és magával vitte az idők végére. Abban biztos csak, hogy nem bánta meg, és bármiben szívesen Louis segítségére van, hogy segítsen neki beilleszkedni az idegen új világban.