Ki a szörnyeteg? – II.

Nagyon sokat gondolkoztam az eltelt napokban, hogy megírjam-e ezt a történetet, de mivel nem tudtam szabadulni az ötlettől, ezért végül csak megszületett. Viszont annyira hosszú lett, hogy kénytelen vagyok két részre szedni.

Viszont. Mielőtt nekiállnál olvasni, fel kell hívnom a figyelmedet pár dologra. Kérlek, mindenképp olvasd el a figyelmeztetést.

Disclaimer & Trigger Warning: a történet emberek és androidok (pár)kapcsolatáról szól. Az egyik szereplő bántalmazást és erőszakot szenved el (ezen utóbbi nincs leírva, de egyértelműen tudható, hogy megtörténik). Ha a fent említettek bármelyike megzavarhatja a nyugalmadat, ne olvass tovább.

Mielőtt a folyatáshoz kicsit lentebb a 2-re kattintanál, jelezném, hogy ez a történet második fele. Ha az elsőt nem olvastad, mindenképp tedd meg itt, ugyanis a két rész nem választható el egymástól.

3 Comments

 1. Nagyon tetszett ez a történet, bár “csak” két részből állt, de ezalatt is közel kerültem a szereplőkhöz és izgultam értük. 🙂 Csak most találtam rád egy blogos csoportból, szóvaal nem tudom mióta írsz, de nagyon élvezhetően és jól fogalmazol, máskor is benézek a blogra 🙂

  Kedvelik 1 személy

  1. Köszönöm, hogy elolvastad, és hogy szeretted, Tervezek még egy előzmény történetet Lucasról és Paddyről, amiből majd az is kiderül, hogy hogy ismerkedtek meg Jackkel.
   Írni egyébként nagyon régóta írok, de a blogot “csak” valamivel több, mint egy éve vezetem. Ha ez a történet tetszett, olvasd el az Everlight-ot is, az is sci-fiszerúség. 🙂

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s