Hosszú napok

Ez a novella egy korábban közzétett novellámnak, az Egy napnak a folytatása. Igyekeztem úgy megírni, hogy önmagában is élvezhető legyen, ennek ellenére vannak benne olyan részek, amik az első részből építkeznek, ezért javaslom, hogy kezdjétek azzal az olvasást a csatolt linken. 😉

Egy kis figyelmeztetés (trigger warning):
Ez a történet egy transznemű meleg férfi, illetve egy leszerelt katona orvos formálódó kapcsolatáról szól. Dennis továbbra is fDennis, és Davis továbbra is ugyanaz a kemény (egyes esetekben kifejezetten trágár) beszédű veterán, aki kemény helyzetekben nem válogatja meg a szavait.

A novellát kissé lejjebb, a 2-esre kattintva tudjátok megnyitni.
Jó olvasást hozzá!

3 Comments

  1. Ez most nagyon jólesett a lelkemnek. Nem csak ők szerették meg egymást az idők folyamán, én is megszerettem ám őket, még jobban, mint az első rész után. Olyan jó “látni”, ahogy Davis morcossága eltünik és szinte felragyog, mint a Nap, mikor Dennisre gondol, vagy immáron bátran kinyílvánítja aggódását, és szeretetét. Szívszorító volt, ahogy beleszőtted a jelenlegi vészterhes helyzetet kettejük történetébe. Jó érzés volt olvasni, hogy lassacskán Toby is majdcsak elfogadja kettősüket, nagyon tetszett, hogy visszaküldte Davist a “lustálkodó szépség”-éhez. Aggódtam értük, örülök, hogy “csak” influenzások, a tesztjük, nem igazolta a jelenlegi vírust.
    Remélem valamikor folytatod még ennek a megnyerő és szerethető párosnak a történetét!.
    Köszönöm az élményt!

    Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s