Közelgő egy éves szülinap

Sziasztok!

Nemsokára egy éves lesz a Hundredmoors. Egészen pontosan két hét múlva. Ezért arra gondoltam, hogy készülnék egy kis szülinapi meglepetéssel.

Ez pedig az lenne, hogy írnék egy képzeletbeli riportot egy képzeletbeli magazinba. A felállás igen egyszerű lenne. Az eddigi novelláimban megjelent szereplők közül kerülne ki az interjúalany és interjúztató is. Ha van valaki, akit szívesen látnátok ezekben a szerepekben, annyi a dolgotok, hogy kommentben írjátok meg őket. Illetve, ha szeretnétek, hogy valami kiderüljön az adott karakterről, akkor a kérdést is. 😉

Emellett, ha van még olyan m/m könyv, amiről szívesen olvasnátok beszámolót, ajánlót, és még nem írtam róla, jelezzétek azt is, és meglátom, mit tehetek az ügy érdekében. 😀

Annyi kérésem van, hogy február 12-ig válaszoljatok, hogy legyen módom mindennel elkészülni. 😀 Remélem, jó móka lesz. 🥳

4 Comments

  1. Szia! Elsőnek sok boldog születésnapot a blognak és még soksoksokszor ennyit 🙂 Az én Riport alanyaim pedig Kim és itt egy kis csavar mert nem egy hanem rögtön két karakteredet szemeltem ki magamnak 🙂 mégpedig Tommiet és Charliet. Kérdésem nincs azt rád bízom, inkább kérésem lenne az alap szituációhoz. Kim egyszer csak beesik Tommie és Charlie kis kunyhójába 😀 egy elrontott időugrás miatt.
    Ennyi lett volna. Még egyszer Boldog Születésnapot a blognak 😀

    Kedvelik 1 személy

  2. Szia! Még csak most ismerkedem a blogoddal, de már van amit elolvastam és azok elnyerték a tetszésemet. Ezek az Adventi történetek, a Tündértánc, és a Talbott. Szívesen olvasnék még az Advent egyből megismert Kyle&Robert életéből. Például, hogyan alakult az életük a macska meggyógyítása és az éttermi jelenet között.
    A közelgő szülinaphoz gratulálok, még sok évet és sok, sok jó történetet kívánok!

    Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s